Golvläggning Stockholm

RING OSS - 08-111 111 34

Golvläggare Stockholm

Din golvläggare i Stockholm

Ett nytt golv kan lyfta ett helt rum till nya höjder. Med ett nytt parkettgolv eller ett golv som passar rummets stil får rummet ett lyft och känns både snyggare och lyxigare. Ett nytt golv är inte bara en investering i ditt personliga intresse, nylagda golv ökar i regel även din bostads värde och golvläggning bör därför även ses som en ekonomisk investering.

Om du bor i Stockholm och funderar på att förgylla ett eller flera rum med ett nylagt golv är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har många års erfarenhet inom golvbranschen och arbetar alltid för att du ska få ett riktigt bra resultat skapat efter dina önskemål.

Våra medarbetare är utbildade golvläggare i Stockholm och vi arbetar alltid med högkvalitativt material för att ditt nya golv ska hålla länge och tåla slitage. Vi utlovar alltid ett bra resultat av vårt arbete och ser alltid till att våra kunder blir nöjda.

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag i Stockholm. När du anlitar oss kan du använda dig av rot-avdrag.

Vilket golv ska jag ha?

Det finns otaliga golv ute på marknaden vilket gör att det kan vara svårt att veta vilken typ av golv man ska välja. Tack vare vår långa erfarenhet inom golv och allt därtill kan vi rådgiva våra kunder med allt ifrån att bestämma golvtyp till att ta fram förslag på bra produkter.

Tillsammans går vi, om du önskar, igenom det eller de rum du tänkt lägga nytt golv i, därefter rekommenderar vi vilken typ av golv som passar dina behov och önskemål samt tar fram förslag på produkter. Vi vill alltid kunna erbjuda en service i toppklass, därför för vi alltid en god dialog med våra kunder samtidigt som vi skapar snygga resultat.

När du valt vilket golv du vill ha påbörjar vi din golvläggning i Stockholm så snart vi kan. Våra golvläggare arbetar alltid korrekt och noggrant för att du ska få bästa möjliga resultat. Givetvis kan du använda dig av rot-avdrag när du anlitar oss för golvläggning eller andra tjänster.

Vi arbetar med massiva trägolv, parkett, furugolv och laminatgolv. Vi kan även lägga heltäckningsmatta och erbjuder även service av befintliga golv som behöver en upprustning. Här kan du läsa mer om våra tjänster. Om du har några frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på telefon eller e-post.

Professionell golvläggning

Vi är ett företag som tar sin kunder på största allvar. Vi vet att ett projekt som att lägga golv kan kännas jobbigt, därför arbetar vi alltid så smidigt som möjligt för att underlätta för dig. Vi tycker att lägga golv ska vara någonting enkelt utan krångel, därför erbjuder vi även alltid en kostnadsfri offert innan vi påbörjar din golvläggning i Stockholm.

Våra utbildade golvläggare har en stor kunskap inom golvläggning och rådgiver dig mer än gärna om du känner dig osäker på vilken typ av golv du vill ha.

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner såväl som företag i Stockholm. Givetvis kan du använda dig av rot-avdrag när du beställer någon av våra tjänster. Varmt välkommen att kontakta oss! Vi lägger ditt golv i Stockholm.

OM OSS

Att våra kunder blir nöjda med upplevelsen av vår golvläggning och sitt nya golv är viktigt för oss, därför för vi en kontinuerlig dialog med dig när du anlitar oss.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Golvläggning
08-111 111 34

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3372

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Stockholmsgolvläggning.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga